CEPA Camp Rodó. Aconsegueix el títol de Graduat en Educació Secundària.

Matrícula oberta del 10 al 16 de febrer.


cepa-camp-rodo_edifici

Edifici del CEPA Camp Rodó

Dia 17 de febrer tornam començar un nou curs per a persones adultes interessades en obtenir el títol de Graduat en Educació Secundària.
Si ets major de 18 anys -o fas els anys abans de 31 de desembre d’enguany- ara tens una nova oportunitat. Vine a matricular-te del 10 al 16 de febrer d’11 a 13 hores o de 19 a 21hores. No t’adormis! Les places s’acaben!
La matrícula es fa per ordre d’arribada. Donarem cita prèvia a partir del primer dia de matrícula per poder atendre el públic de manera més eficient.
Pensa que els cursos per a l’obtenció del títol d’Educació Secundària per a Persones Adultes (ESPA) tenen alguns avantatges:
1. Són quadrimestrals: d’octubre a gener i de febrer a juny.
2. Es poden cursar en horaris adaptats a les necessitats dels adults. Tenim un horari de matí i un altre de vespre.
3. Es poden cursar al ritme que cada persona necessiti. No és necessari fer un curs cada quatre mesos. Si una persona no disposa de gaire temps es pot matricular només d’algunes matèries.
4. Només es treballen sis matèries que exigeixen l’assistència de vint hores setmanals.
Si penses que et pot interessar, acosta’t al CEPA (Centre d’Educació de Persones Adultes) Camp Rodó i informa-te’n. http://www.cepacamprodo.cat
Ens trobaràs al carrer Joan Capó s/n, davant l’Escorxador, al costat de la piscina del C. N. Palma. Compartim edifici amb IES Josep Maria Llompart. Telèfons 971 75 31 58 i 971 75 05 47.

Categories: Per a tothom | Etiquetes: ,

Navegació d'entrades

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: