Ja tenim blog al Camp Redó i Cas Capiscol !

Aquest juny de 2012, el Consorci Riba, el Centre Municipal de Serveis Socials Nord i l’equip de treball grupal i comunitari de Cáritas iniciaren un treball conjunt amb l’idea de crear un blog digital, dels barris del Camp Redó i Cas Capiscol.

L’objectiu d’aquest blog és informar de la finalitat i activitats que duen a terme les diferents entitats i serveis d’aquests barris .Per tal cosa el Consorci va organitzar per a tots els participants una sessió formativa amb la finalitat de conèixer l’ús i funcionament d’aquesta eina digital.

Pel gener de 2013 el Blog: “Connecta barris” ja ha iniciat  la seva marxa en la xarxa. En aquest moment es compta amb la participació d’onze entitats: AVV Camp Redó i Cas Capiscol, Associacions de 3ª edat: Gent Gran i Ca Nostra, CEPA Camp Redó, AMIPA San Vicente de Paúl, Cáritas Parroquial de St. Francesc de Paula, CMSS Nord, Consorci Riba…

Si ets una entitat o un Server dels barris Camp Redó o Cas Capiscol i vols formar part del nostre Blog, només has de posar-te en contacte amb nosaltres en el Consorci Riba (3ªplanta del Mercat del Camp Redó) o al telèfon: 971 20 23 26.

Si ets un ciutadà/na  i vols estar informat/da de les activitats i serveis que s’ofereixen en aquests barris, no tens més que clicar l’adreça: connectabarris.wordpress.com

¡Ya tenemos Blog en el Camp Redó y Cas Capiscol!

En Junio del 2.012, el Consorcio Riba, el Centro Municipal de Servicios Sociales Nord y  el equipo de trabajo grupal y comunitario de Cáritas iniciaron un trabajo conjunto con la idea de crear un blog digital, de los barrios del Camp Redó y Cas Capiscol.

El objetivo de dicho blog es informar de la finalidad y actividades que llevan a cabo las diferentes entidades y servicios de dichos barrios. Para ello el Consorcio Riba organizó para todos los participantes una sesión formativa con la finalidad de conocer el uso y funcionamiento de esta herramienta digital.

En Enero del 2013 el Blog: “Conecta barris” ya ha iniciado su andadura en la red. En este momento se cuenta con la participación de 11 entidades: AVV Camp Redó y Cas Capiscol, Asociaciónes de 3ª edad: Gent Gran y Ca Nostra, CEPA Camp Redó, AMIPA San Vicente de Paúl,  Cáritas Parroquial de St. Francesc de Paula, CMSS Nord, Consorci Riba…

Si eres una entidad o servicio de los barrios Camp Redó o Cas Capiscol y quieres formar parte de nuestro Blog, sólo tienes que ponerte en contacto con nosotros en el Consorci Riba (3ªplanta del Mercado del Camp Redó) o al teléfono: 971 20 23 26.

Si eres un ciudadano/a y quieres estar informado/a de las actividades y servicios que se ofrecen en dichos barrios, no tienes nada más que pinchar la dirección: connectabarris.wordpress.com

Categories: Consorci Riba, Entitats, Per a tothom

Navegació d'entrades

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: